BAKER - Προσδοκώμενα Μαθησιακά Αποτελέσματα

Με το τέλος του προγράμματος ο/η σπουδαστής/-ρια θα είναι σε θέση:
  • Να αναγνωρίζει και να επιλέγει τα κατάλληλα υλικά και τον απαραίτητο εξοπλισμό.
  • Να εφαρμόζει τις σωστές μεθόδους προετοιμασίας και παρουσίασης των παρασκευασμάτων Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.
  • Να εξηγεί και να αξιολογεί το ρόλο και τη σημασία των κατάλληλων υλικών για την τελική παρουσίαση και προβολή των προϊόντων Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.
  • Να είναι σωστά ενημερωμένος για την ποιότητα και τη θρεπτική αξία των υλικών και προϊόντων και για τις διάφορες μορφές που διατίθενται και αξιοποιούνται στην επισιτιστική βιομηχανία.
  • Να κοστολογεί τα διάφορα προϊόντα και να αξιολογεί το ρόλο και τη συμβολή της κοστολόγησης στη διαδικασία της προετοιμασίας και διάθεσης των προϊόντων Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.
  • Να διαχειρίζεται όλα τα στάδια παραγωγής και πώλησης προϊόντων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.
  • Να εφαρμόζει βασικές αρχές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε ένα Ζαχαροπλαστείο ή Αρτοποιείο.
  • Να διαχειρίζεται όλα τα στάδια αγορών και διάθεσης πρώτων υλών και τελικών προϊόντων σε ένα Αρτοποιείο ή Ζαχαροπλαστείο.
  • Να εφαρμόζει τα βασικά εργαλεία έλεγχου τροφίμων και ποτών σε μια επιχείρηση στην επισιτιστική βιομηχανία.
  • Να έχει βασική αντίληψη σχεδιασμού υποδομών Αρτοποιείου ή Ζαχαροπλαστείου.