BAKER - Περιγράμματα Mαθημάτων Προγράμματος Σπουδών

Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Αρχείο
1 BAKER 0101 Υγιεινή και Ασφάλεια
1 BAKER 0102 Τεχνολογία Υλικών
1 BAKER 0103 Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
1 BAKER 0104 Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι
1 BAKER 0105 Εργαστήριο Αρτοποιίας Ι
2 BAKER 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης
2 BAKER 0202 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
2 BAKER 0203 Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
2 BAKER 0204 Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι
2 BAKER 0205 Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Ι
3 BAKER 0301 Επιχειρηματικότητα
3 BAKER 0302 Οργάνωση και Διοίκηση Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου
3 BAKER 0303 Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
3 BAKER 0304 Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ
3 BAKER 0305 Εργαστήριο Αρτοποιίας ΙΙ
4 BAKER 0401 Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού
4 BAKER 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ
4 BAKER 0403 Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου / Ζαχαροπλαστείου
4 BAKER 0404 Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ
4 BAKER 0405 Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής ΙΙ