BAKER - Περιγράμματα Mαθημάτων Προγράμματος Σπουδών
Συντάχθηκε στις .
Εξάμηνο
|
Κωδικός Μαθήματος
|
Μάθημα
|
Αρχείο |
1
|
BAKER 0101
|
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Ασφάλεια Εργασίας
|
 |
1
|
BAKER 0102
|
Τεχνολογία Υλικών
|
 |
1
|
BAKER 0103
|
Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
|
 |
1
|
BAKER 0104
|
Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι
|
 |
1
|
BAKER 0105
|
Εργαστήριο Αρτοποιίας Ι
|
 |
2
|
BAKER 0201
|
Βασικές Αρχές Κοστολόγησης
|
 |
2
|
BAKER 0202
|
Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
|
 |
2
|
BAKER 0203
|
Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
|
 |
2
|
BAKER 0204
|
Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι
|
 |
2
|
BAKER 0205
|
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Ι
|
 |
3
|
BAKER 0301
|
Επιχειρηματικότητα
|
 |
3
|
BAKER 0302
|
Οργάνωση και Διοίκηση Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου
|
 |
3
|
BAKER 0303
|
Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
|
 |
3
|
BAKER 0304
|
Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ
|
 |
3
|
BAKER 0305
|
Εργαστήριο Αρτοποιίας ΙΙ
|
 |
4
|
BAKER 0401
|
Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού
|
 |
4
|
BAKER 0402
|
Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ
|
 |
4
|
BAKER 0403
|
Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου / Ζαχαροπλαστείου
|
 |
4
|
BAKER 0404
|
Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ
|
 |
4
|
BAKER 0405
|
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής ΙΙ
|
 |