COOK - Περιγράμματα Μαθημάτων Προγράμματος Σπουδών

Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Αρχείο
1 COOK 0101 Υγιεινή Τροφίμων
1 COOK 0102 Τεχνολογία Υλικών
1 COOK 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
1 COOK 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια
1 COOK 0105 Μαγειρική Ι
2 COOK 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης
2 COOK 0202 Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων
2 COOK 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας
2 COOK 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου
2 COOK 0205 Μαγειρική ΙΙ
2 COOK 0206 Πρακτική Κατάρτιση Ι  
3 COOK 0301 Επιχειρηματικότητα
3 COOK 0302 Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας
3 COOK 0303 Ασφάλεια Τροφίμων
3 COOK 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία
3 COOK 0305 Μαγειρική ΙΙΙ
3 COOK 0306 Εισαγωγή στην Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική
4 COOK 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες
4 COOK 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ
4 COOK 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου
4 COOK 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων
4 COOK 0405 Μαγειρική ΙV
4 COOK 0406 Πρακτική Κατάρτιση ΙΙ  

Είσοδος (κινητές συσκευές)