REST - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας

Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας:
Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Ώρες ανά Εβδομάδα Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος
(Θ) (Ε) (Θ) (Ε) (Θ) (Ε)
1 REST 0101 Υγιεινή Τροφίμων 2   28   8%  
1 REST 0102 English for the Foodservice Industry I 2   28   8%  
1 REST 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών 2   28   8%  
1 REST 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια 2   28   8%  
1 REST 0105 Βασικές Αρχές Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I   10   140   46%
1 REST 0106 Γευσιγνωσία Κρασιών και Ποτών   5   70   23%
2 REST 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης 2   28   8%  
2 REST 0202 English for the Foodservice Industry II 2   28   8%  
2 REST 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας 2   28   8%  
2 REST 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου 2   28   8%  
2 REST 0205 Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών Ι   10   140   46%
2 REST 0206 Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I   5   70   23%
2 REST 0207 Πρακτική Εξάσκηση - 6 Eβδομάδες            
3 REST 0301 Επιχειρηματικότητα 2   28   8%  
3 REST 0302 Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας 2   28   8%  
3 REST 0303 Ασφάλεια Τροφίμων 2   28   8%  
3 REST 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Εθιμοτυπία Φιλοξενίας 2   28   8%  
3 REST 0305 Παραθέσεις Δεξιώσεων και Ειδικών Εκδηλώσεων   10   140   46%
3 REST 0306 Εισαγωγή στις Δεξιότητες Μπαρίστα   5   70   23%
4 REST 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες 2   28   8%  
4 REST 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ 2   28   8%  
4 REST 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου 2   28   8%  
4 REST 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων 2   28   8%  
4 REST 0405 Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών ΙΙ   5   70   23%
4 REST 0406 Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών ΙΙ   5   70   23%
4 REST 0407 Εισαγωγή στη Μιξολογία   5   70   23%
4 REST 0408 Πρακτική Εξάσκηση - 6 Εβδομάδες            

Είσοδος (κινητές συσκευές)