REST - Περιγράμματα Μαθημάτων Προγράμματος Σπουδών

Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Αρχείο
1 REST 0101 Υγιεινή Τροφίμων
1 REST 0102 English for the Foodservice Industry I
1 REST 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
1 REST 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια
1 REST 0105 Βασικές Αρχές Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I
1 REST 0106 Γευσιγνωσία Κρασιών και Ποτών
2 REST 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης
2 REST 0202 English for the Foodservice Industry II
2 REST 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας
2 REST 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου
2 REST 0205 Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών Ι
2 REST 0206 Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I
2 REST 0207 Πρακτική Κατάρτιση Ι
3 REST 0301 Επιχειρηματικότητα
3 REST 0302 Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας
3 REST 0303 Ασφάλεια Τροφίμων
3 REST 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Εθιμοτυπία Φιλοξενίας
3 REST 0305 Παραθέσεις Δεξιώσεων και Ειδικών Εκδηλώσεων
3 REST 0306 Εισαγωγή στις Δεξιότητες Μπαρίστα
4 REST 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες
4 REST 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ
4 REST 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου
4 REST 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων
4 REST 0405 Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών ΙΙ
4 REST 0406 Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών ΙΙ
4 REST 0407 Εισαγωγή στη Μιξολογία
4 REST 0408 Πρακτική Κατάρτιση ΙΙ

Είσοδος (κινητές συσκευές)