• Εισδοχή
    Σπουδαστών

    Ακαδημαϊκό Έτος 2025-2026

    Για Υποβολή Αίτησης Εισδοχής
    πατήστε εδώ
  • Εισδοχή
    Σπουδαστών

    Ακαδημαϊκό Έτος 2025-2026

    Για Υποβολή Αίτησης Εισδοχής
    πατήστε εδώ
  • Εισδοχή
    Σπουδαστών

    Ακαδημαϊκό Έτος 2025-2026

    Για Υποβολή Αίτησης Εισδοχής
    πατήστε εδώ

REST - Παγκύπριοι και Διεθνείς Διαγωνισμοί

Διατμηματικοί Διαγωνισμοί κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος:
Α/Α Ακαδημαϊκό Έτος Θέμα Στοιχεία Διαγωνισμού
1 2022-2023

1ο Βραβείο από τον σπουδαστή του προγράμματος σπουδών "Τέχνες Εστίασης", Λάζαρο Μπαλαμπανίδη, ΜΙΕΕΚ Λάρνακας, ο οποίος συμμετείχε στον Παγκύπριο διαγωνισμό: 7th Annual Cyprus Bar Show 2023 11 - 12 March 2023, Laxia Palace Protaras.



REST - Διατμηματικοί Διαγωνισμοί Έρευνας, ΜΙΕΕΚ

Διατμηματικοί Διαγωνισμοί κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος:
Α/Α Ακαδημαϊκό Έτος Θέμα Στοιχεία Διαγωνισμού
1 2022-2023

Διαγωνισμός έρευνας για σπουδαστές/σπουδάστριες του προγράμματος σπουδών «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές (PSM)» και του τμήματος «Επισιτιστικών Τεχνών και Εστίασης (BAKER,COOK,REST)» - Χειμερινό Εξάμηνο 2022-2023

ΘΕΜΑ: ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ




Αρχείο Διατμηματικών Διαγωνισμών προηγούμενων ετών:
Α/Α Ακαδημαϊκό Έτος Θέμα Στοιχεία Διαγωνισμού
1 2021-2022

Διαγωνισμός έρευνας για σπουδαστές/σπουδάστριες του προγράμματος σπουδών «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές (PSM)» και του τμήματος «Επισιτιστικών Τεχνών και Εστίασης (BAKER,COOK,REST)» - Εαρινό Εξάμηνο 2021-2022

ΘΕΜΑ: ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ



REST - Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Α/Α Ονοματεπώνυμο Προσόντα Απασχόληση Γνωστικό Αντικείμενο / Ειδικότητα Μαθήματα REST CV_Gr

CV_En

Λεμεσός
1 Δρ Μιχάλης Αναστασίου HND, BSc, MBA, DBA Πλήρης Διοίκηση 0404
2 Λεωνίδας Ιωάννου ΒΑ, ΜΒΑ Πλήρης Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0105, 0206
3 Αντώνης Αντωνίου ΒΑ, ΜΒΑ Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0106, 0205
4 Λοΐζος Σουρουππής ΒΑ, ΜΒΑ Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0105, 0205
5 Μάγια Κόλιαρου BSc, MSc Μερική Υπολογιστικές Εφαρμογές 0104
6 Γιάννης Κουής BA, MA Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0101, 0103, 0201
7 Μαρία Νεοφύτου BA, MA Μερική Αγγλικά 0102, 0202
8 Αυγή Νικολάου ΒΑ, ΜΑ Μερική Τέχνες Εστίασης 0203, 0204
9 Σταύρος Ιερίδης ΒΑ, ΜΑ Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0306
10 Κωνσταντίνος Γαβριήλ ΒΑ, ΜΑ Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0305
11 Μικαέλλα Πιτσιλλίδου ΒΑ, MSc Μερική Ξενοδοχειακά / Διοίκηση 0401, 0402, 0403
12 Μαρίνα Βασιλείου ΒΑ, MSc Μερική Διεύθυνση και Διοίκηση Ξενοδοχείων 0301, 0302, 0404
13 Ανδρέας Χρίστου ΒΑ, MSc Μερική Ξενοδοχειακά / Διοίκηση 0407
Λάρνακα
1 Δρ Μιχάλης Αναστασίου HND, BSc, MBA, DBA Πλήρης Ακαδημαϊκός Συντονιστής  
2 Γιώργος Φιλίππου ΒΑ, ΜΒΑ Πλήρης Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0106
3 Λοΐζος Σουρουππής ΒΑ, ΜΒΑ Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0105
4 Ισαβέλλα Χρυσοδόντα ΒΑ, ΜΑ Μερική TOESOL 0102, 0202
5 Αντωνία Ξενοφώντος BSc, MSc Μερική Υπολογιστικές Εφαρμογές 0104
6 Ανδρέας Κωνσταντίνου BSc, MSc Πλήρης Μαγειρική / Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική 0101, 0103
7 Αντωνία Χειμώνα       0201, 0203, 0204, 0205
8 Μάριος Σταυράκης ΒΑ, ΜΒΑ Μερική Διοίκηση Επιχειρήσεων 0301, 0302
9 Έλενα Καραμαλλάκη       0303, 0304
10 Σταύρος Ιερίδης ΒΑ, ΜΑ Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0306
Πάφος
1 Δρ Μιχάλης Αναστασίου HND, BSc, MBA, DBA Πλήρης Ακαδημαϊκός Συντονιστής  
2 Παναγιώτης Μαυρογένης ΒΑ Μερική Επισιτιστικές Τέχνες 0105    
3 Κυριάκος Θαλασσινός ΒΑ, ΜΒΑ Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0104, 0106
4 Αθανάσιος Ζέρβας ΒΑ, ΜΑ Μερική TOESOL 0102
5 Γιάννης Κουής BA, MA Μερική Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0101, 0103

REST - Περιγράμματα Μαθημάτων Προγράμματος Σπουδών

Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Αρχείο
1 REST 0101 Υγιεινή Τροφίμων
1 REST 0102 English for the Foodservice Industry I
1 REST 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
1 REST 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια
1 REST 0105 Βασικές Αρχές Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I
1 REST 0106 Γευσιγνωσία Κρασιών και Ποτών
2 REST 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης
2 REST 0202 English for the Foodservice Industry II
2 REST 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας
2 REST 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου
2 REST 0205 Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών Ι
2 REST 0206 Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I
2 REST 0207 Πρακτική Κατάρτιση Ι
3 REST 0301 Επιχειρηματικότητα
3 REST 0302 Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας
3 REST 0303 Ασφάλεια Τροφίμων
3 REST 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία
3 REST 0305 Παραθέσεις Δεξιώσεων και Ειδικών Εκδηλώσεων
3 REST 0306 Εισαγωγή στις Δεξιότητες Μπαρίστα
4 REST 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες
4 REST 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ
4 REST 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου
4 REST 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων
4 REST 0405 Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών ΙΙ
4 REST 0406 Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών ΙΙ
4 REST 0407 Εισαγωγή στη Μιξολογία
4 REST 0408 Πρακτική Κατάρτιση ΙΙ

REST - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας

Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας:
Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Ώρες ανά Εβδομάδα Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος
(Θ) (Ε) (Θ) (Ε) (Θ) (Ε)
1 REST 0101 Υγιεινή Τροφίμων 2   28   8%  
1 REST 0102 English for the Foodservice Industry I 2   28   8%  
1 REST 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών 2   28   8%  
1 REST 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια 2   28   8%  
1 REST 0105 Βασικές Αρχές Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I   10   140   46%
1 REST 0106 Γευσιγνωσία Κρασιών και Ποτών   5   70   23%
2 REST 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης 2   28   8%  
2 REST 0202 English for the Foodservice Industry II 2   28   8%  
2 REST 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας 2   28   8%  
2 REST 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου 2   28   8%  
2 REST 0205 Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών Ι   10   140   46%
2 REST 0206 Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I   5   70   23%
2 REST 0207 Πρακτική Εξάσκηση - 6 Eβδομάδες            
3 REST 0301 Επιχειρηματικότητα 2   28   8%  
3 REST 0302 Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας 2   28   8%  
3 REST 0303 Ασφάλεια Τροφίμων 2   28   8%  
3 REST 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία 2   28   8%  
3 REST 0305 Παραθέσεις Δεξιώσεων και Ειδικών Εκδηλώσεων   10   140   46%
3 REST 0306 Εισαγωγή στις Δεξιότητες Μπαρίστα   5   70   23%
4 REST 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες 2   28   8%  
4 REST 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ 2   28   8%  
4 REST 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου 2   28   8%  
4 REST 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων 2   28   8%  
4 REST 0405 Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών ΙΙ   5   70   23%
4 REST 0406 Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών ΙΙ   5   70   23%
4 REST 0407 Εισαγωγή στη Μιξολογία   5   70   23%
4 REST 0408 Πρακτική Εξάσκηση - 6 Εβδομάδες            
  • 1
  • 2

Είσοδος (κινητές συσκευές)