DAIRY - Προσδοκώμενα Μαθησιακά Αποτελέσματα

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο/η σπουδαστής/-ρια θα είναι σε θέση:
  • Να αντιληφθεί τους βασικούς κανόνες της πρωτογενούς παραγωγής γάλακτος.
  • Να κατανοήσει τις βασικές φυσικοχημικές και μικροβιολογικές ιδιότητες του γάλακτος.
  • Να παράγει παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και να εκτεθεί σε νέες τεχνολογίες παραγωγής.
  • Να διενεργεί ελέγχους ποιότητας στο γάλα και τα προϊόντα του.
  • Να ενημερωθεί για την υφιστάμενη Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τους Κανονισμούς που διέπουν την υγιεινή και ασφάλεια, καθώς επίσης για τη σήμανση των γαλακτοκομικών προϊόντων.
  • Να αντιλαμβάνονται τη σημασία της επιχειρηματικότητας και του μάρκετινγκ (branding) στην εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων.

Είσοδος (κινητές συσκευές)