CyGraduates πληροφορίες (εδώ) |
||
Συμπλήρωση ερωτηματολογίου (εδώ) |
BAKER - Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος
Με το τέλος του προγράμματος ο/η σπουδαστής/-τρια θα είναι σε θέση:- Να αναπτύξει επαγγελματικές και τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική τέχνη.
- Να εφαρμόζει τις σωστές διαδικασίες, μεθόδους και τεχνικές παραγωγής και διάθεσης προϊόντων βάσει ποιοτικών προδιαγραφών και κριτηρίων.
- Να λαμβάνει αποφάσεις και να επιλύει προβλήματα μέσα σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.
- Να εφαρμόζει διάφορες τεχνικές επαγγελματικής εξυπηρέτησης και να προωθεί την ομαδική εργασία στον χώρο εργασίας.
- Να προσαρμόζεται στις ανάγκες των διαφόρων λειτουργιών μιας επιχείρησης και τις εξελίξεις της βιομηχανίας.
- Να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις και τους κανονισμούς της αγοράς σε προϊόντα αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστικής.