CyGraduates πληροφορίες (εδώ) |
||
Συμπλήρωση ερωτηματολογίου (εδώ) |
BAKER - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας
Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας: | ||||||||
Εξάμηνο | Κωδικός Μαθήματος | Μάθημα | Ώρες ανά Εβδομάδα | Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο | Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος | |||
(Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | |||
1 | BAKER 0101 | Υγιεινή Τροφίμων | 2 | 28 | 8% | |||
1 | BAKER 0102 | Τεχνολογία Υλικών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής | 2 | 28 | 8% | |||
1 | BAKER 0103 | Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών | 2 | 28 | 8% | |||
1 | BAKER 0104 | Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστεία | 2 | 28 | 8% | |||
1 | BAKER 0105 | Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι | 15 | 210 | 68% | |||
2 | BAKER 0201 | Βασικές Αρχές Κοστολόγησης | 2 | 28 | 8% | |||
2 | BAKER 0202 | Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων | 2 | 28 | 8% | |||
2 | BAKER 0203 | Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου | 2 | 28 | 8% | |||
2 | BAKER 0204 | Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου | 2 | 28 | 8% | |||
2 | BAKER 0205 | Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι | 15 | 210 | 68% | |||
2 | BAKER 0206 | Πρακτική Εξάσκηση - 6 Eβδομάδες | ||||||
3 | BAKER 0301 | Επιχειρηματικότητα | 2 | 28 | 8% | |||
3 | BAKER 0302 | Οργάνωση Διοίκηση Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου | 2 | 28 | 8% | |||
3 | BAKER 0303 | Ασφάλεια Τροφίμων | 2 | 28 | 8% | |||
3 | BAKER 0304 | Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία | 2 | 28 | 8% | |||
3 | BAKER 0305 | Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ | 15 | 210 | 68% | |||
4 | BAKER 0401 | Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες | 2 | 28 | 8% | |||
4 | BAKER 0402 | Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ | 2 | 28 | 8% | |||
4 | BAKER 0403 | Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου | 2 | 28 | 8% | |||
4 | BAKER 0404 | Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Αρτοποιείων Ζαχαροπλαστείων | 2 | 28 | 8% | |||
4 | BAKER 0405 | Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ | 15 | 210 | 68% | |||
4 | BAKER 0406 | Πρακτική Εξάσκηση - 6 Εβδομάδες |