Κωδικός |
Περιγραφή |
|
Γνώση και Κατανόηση |
LO: 01 |
Επιλέγουν καλές πρακτικές βάσει ποιοτικών κριτηρίων κατά την εφαρμογή συνταγών των σωστών διαδικασιών, μεθόδων και τεχνικών στην παραγωγή τροφίμων. |
LO: 02 |
Συνθέτουν επιχειρησιακές λειτουργίες για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας προς όλους τους πελάτες, ως επαγγελματίες πρώτης γραμμής. |
LO: 03 |
Αναπτύσσουν επαγγελματικές ιδέες, έννοιες και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας υπηρεσιών και παραγωγής εδεσμάτων. |
|
Τεχνικές Δεξιότητες |
LO: 04 |
Εφαρμόζουν τις επαγγελματικές ικανότητες και την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα των μαγειρικών τεχνών και των λειτουργιών μιας επισιτιστικής επιχείρησης. |
LO: 05 |
Λαμβάνουν αποφάσεις και επιλύουν προβλήματα, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές ιδέες, μεθόδους και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας στην κουζίνα. |
LO: 06 |
Αναδεικνύουν επαγγελματικές δεξιότητες και καλλιεργούν ποιοτική κουλτούρα υπηρεσιών φιλοξενίας μέσα από τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα και την πρακτική κατάρτιση. |
|
Επαγγελματικές Ικανότητες |
LO: 07 |
Αναπτύσσουν επαγγελματικές δεξιότητες, ποιοτικά πρότυπα και κριτήρια στις μαγειρικές τέχνες που απαιτούνται για μια επιτυχή επαγγελματική αφετηρία στην επισιτιστική βιομηχανία. |
LO: 08 |
Αλληλοεπιδρούν με το εργασιακό περιβάλλον και συμβάλλουν στην ποιοτική, λειτουργική και επαγγελματική κουλτούρα της επιχείρησης. |
LO: 09 |
Υιοθετούν τη νέα μάθηση και αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που επηρεάζουν τις λειτουργίες μιας επισιτιστικής επιχείρησης κατά την εξυπηρέτηση των πελατών. |