CyGraduates πληροφορίες (εδώ) |
||
Συμπλήρωση ερωτηματολογίου (εδώ) |
COOK - Προσδοκώμενα Μαθησιακά Αποτελέσματα
Κωδικός | Περιγραφή |
Γνώση και Κατανόηση | |
LO: 01 | Επιλέγουν καλές πρακτικές βάσει ποιοτικών κριτηρίων κατά την εφαρμογή συνταγών των σωστών διαδικασιών, μεθόδων και τεχνικών στην παραγωγή τροφίμων. |
LO: 02 | Συνθέτουν επιχειρησιακές λειτουργίες για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας προς όλους τους πελάτες, ως επαγγελματίες πρώτης γραμμής. |
LO: 03 | Αναπτύσσουν επαγγελματικές ιδέες, έννοιες και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας υπηρεσιών και παραγωγής εδεσμάτων. |
Τεχνικές Δεξιότητες | |
LO: 04 | Εφαρμόζουν τις επαγγελματικές ικανότητες και την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα των μαγειρικών τεχνών και των λειτουργιών μιας επισιτιστικής επιχείρησης. |
LO: 05 | Λαμβάνουν αποφάσεις και επιλύουν προβλήματα, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές ιδέες, μεθόδους και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας στην κουζίνα. |
LO: 06 | Αναδεικνύουν επαγγελματικές δεξιότητες και καλλιεργούν ποιοτική κουλτούρα υπηρεσιών φιλοξενίας μέσα από τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα και την πρακτική κατάρτιση. |
Επαγγελματικές Ικανότητες | |
LO: 07 | Αναπτύσσουν επαγγελματικές δεξιότητες, ποιοτικά πρότυπα και κριτήρια στις μαγειρικές τέχνες που απαιτούνται για μια επιτυχή επαγγελματική αφετηρία στην επισιτιστική βιομηχανία. |
LO: 08 | Αλληλοεπιδρούν με το εργασιακό περιβάλλον και συμβάλλουν στην ποιοτική, λειτουργική και επαγγελματική κουλτούρα της επιχείρησης. |
LO: 09 | Υιοθετούν τη νέα μάθηση και αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που επηρεάζουν τις λειτουργίες μιας επισιτιστικής επιχείρησης κατά την εξυπηρέτηση των πελατών. |