• Εισδοχή
    Σπουδαστών

    Ακαδημαϊκό Έτος 2025-2026

    Για Υποβολή Αίτησης Εισδοχής
    πατήστε εδώ
  • Εισδοχή
    Σπουδαστών

    Ακαδημαϊκό Έτος 2025-2026

    Για Υποβολή Αίτησης Εισδοχής
    πατήστε εδώ
  • Εισδοχή
    Σπουδαστών

    Ακαδημαϊκό Έτος 2025-2026

    Για Υποβολή Αίτησης Εισδοχής
    πατήστε εδώ

COOK - Παγκύπριοι και Διεθνείς Διαγωνισμοί

Παγκύπριοι και Διεθνείς Διαγωνισμοί:
Α/Α Ακαδημαϊκό Έτος Θέμα Στοιχεία Διαγωνισμού
1 2022-2023

 Μεγάλη διεθνής επιτυχία από τις σπουδάστριες Χάρις Νικολάου και Κατερίνα Γιάγκου, του Προγράμματος Σπουδών Μαγειρικές Τέχνες. Οι σπουδάστριες έχουν προκριθεί στις πέντε φιναλίστ ομάδες παγκόσμια και στον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού «δημιουργία ενός “catering offer” ενός διεθνούς ξενοδοχείου διακοπών» που θα διεξαχθεί στην Προβηγκία, Γαλλία, στις 18 με 20 Απριλίου 2023.




COOK - Διατμηματικοί Διαγωνισμοί Έρευνας, ΜΙΕΕΚ

Διατμηματικοί Διαγωνισμοί κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος:
Α/Α Ακαδημαϊκό Έτος Θέμα Στοιχεία Διαγωνισμού
1 2024-2025

Διαγωνισμός έρευνας για σπουδαστές/σπουδάστριες του προγράμματος σπουδών «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές (PSM)» και του τμήματος «Επισιτιστικών Τεχνών και Εστίασης (BAKER,COOK,REST)» - Χειμερινό Εξάμηνο 2024-2025

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ (DEBATE) ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ ΜΙΕΕΚ "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ESG ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ".




Αρχείο Διατμηματικών Διαγωνισμών προηγούμενων ετών:
Α/Α Ακαδημαϊκό Έτος Θέμα Στοιχεία Διαγωνισμού
2 2022-2023

Διαγωνισμός έρευνας για σπουδαστές/σπουδάστριες του προγράμματος σπουδών «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές (PSM)» και του τμήματος «Επισιτιστικών Τεχνών και Εστίασης (BAKER,COOK,REST)» - Χειμερινό Εξάμηνο 2022-2023

ΘΕΜΑ: ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ

1 2021-2022

Διαγωνισμός έρευνας για σπουδαστές/σπουδάστριες του προγράμματος σπουδών «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές (PSM)» και του τμήματος «Επισιτιστικών Τεχνών και Εστίασης (BAKER,COOK,REST)» - Εαρινό Εξάμηνο 2021-2022

ΘΕΜΑ: ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ



COOK - Περιγράμματα Μαθημάτων Προγράμματος Σπουδών

Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Αρχείο
1 COOK 0101 Υγιεινή Τροφίμων
1 COOK 0102 Τεχνολογία Υλικών
1 COOK 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
1 COOK 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια
1 COOK 0105 Μαγειρική Ι
2 COOK 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης
2 COOK 0202 Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων
2 COOK 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας
2 COOK 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου
2 COOK 0205 Μαγειρική ΙΙ
2 COOK 0206 Πρακτική Κατάρτιση Ι  
3 COOK 0301 Επιχειρηματικότητα
3 COOK 0302 Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας
3 COOK 0303 Ασφάλεια Τροφίμων
3 COOK 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία
3 COOK 0305 Μαγειρική ΙΙΙ
3 COOK 0306 Εισαγωγή στην Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική
4 COOK 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες
4 COOK 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ
4 COOK 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου
4 COOK 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων
4 COOK 0405 Μαγειρική ΙV
4 COOK 0406 Πρακτική Κατάρτιση ΙΙ  

COOK - Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Α/Α Ονοματεπώνυμο Προσόντα Απασχόληση Γνωστικό Αντικείμενο / Ειδικότητα Μαθήματα COOK CV_Gr

CV_En

Λευκωσία
1 Δρ. Μιχάλης Αναστασίου HND, BSc, MBA, DBA Πλήρης Ακαδημαϊκός Συντονιστής  
2 Ευριπίδης Σάββα ΒΑ, ΜSc Μερική Μαγειρική 0101, 0103
3 Κωνσταντίνος Πετεβίνος BSc, MA Πλήρης Μαγειρική 0105
4 Χαρίλαος Κύπρου ΒΑ, ΜΑ Μερική Μαγειρικές Τέχνες 0104, 0201, 0202
5 Ανδρέας Κωνσταντίνου ΒΑ, ΜSc Πλήρης Μαγειρική / Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική 0102, 0203
6 Βαρβάρα Αντωνίου ΒΑ, ΜΒΑ Πλήρης Μαγειρική / Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική 0306
7 Σταύρος Προκομμένος ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Μαγειρικές Τέχνες 0205, 0305
8 Χριστίνα Σαββίδου ΒΑ, ΜΑ Μερική Ξενοδοχειακά 0301, 0302, 0303, 0304
9 Μαρίνα Βασιλείου ΒΑ, ΜSc Μερική Ξενοδοχειακά 0401, 0402
10 Δρ Γιώργος Μαρκάτος BSc, BA, MSc, PhD Μερική   0204, 0403, 0404
Λεμεσός
1 Δρ. Μιχάλης Αναστασίου HND, BSc, MBA, DBA Πλήρης Ακαδημαϊκός Συντονιστής  
2 Γλαύκος Καμιναράς HND, BSc, MA Πλήρης Μαγειρική / Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική 0405
3 Μικαέλλα Πιτσιλλίδου ΒΑ, ΜSc Πλήρης Διεύθυνση και Διοίκηση Ξενοδοχείων 0401, 0402
4 Μάριος Καραγιάννης ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Μαγειρικές Τέχνες 205
5 Χρήστος Τεμερέας ΒΑ, ΜΑ Μερική Μαγειρικές Τέχνες 0405
6 Κυριάκος Αντρέου ΒΑ, ΜΑ Μερική Μαγειρικές Τέχνες 0205
7 Γιάννης Κουής ΒΑ, ΜΑ Μερική Ξενοδοχειακά / Διοίκηση 0203, 0204, 0403
8 Πασχάλης Χριστοφόρου ΒΑ, ΜΑ Μερική Μαγειρικές Τέχνες 0201, 0202, 0403
9 Μαρίνα Βασιλείου ΒΑ, ΜSc Πλήρης Διεύθυνση και Διοίκηση Ξενοδοχείων 0301, 0302, 0404
10 Αυγή Νικολάου ΒΑ, ΜΑ Μερική Μαγειρικές Τέχνες 0101, 0102, 0103
11 Μαρία Νεοφύτου ΒΑ, ΜΒΑ Μερική Διοίκηση 0104
Λάρνακα
1 Δρ. Μιχάλης Αναστασίου HND, BSc, MBA, DBA Πλήρης Ακαδημαϊκός Συντονιστής  
2 Φώτης Αντρέου ΒΑ, ΜΒΑ Πλήρης Μαγειρικές Τέχνες 0105
3 Χαρίλαος Κύπρου ΒΑ, ΜΑ Μερική Μαγειρικές Τέχνες 0101, 0103
4 Χριστάκης Χρίστου ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Διεύθυνση και Διοίκηση Ξενοδοχείων 0102
5 Αντωνία Ξενοφώντος BSc, MSc Μερική Υπολογιστικές Εφαρμογές 0104
6 Πασχάλης Χριστοφόρου ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Μαγειρικές Τέχνες 0201, 0202
7 Μαρίνα Γεωργίου BSc, MSc Μερική Ξενοδοχειακά 0203, 0204
8 Γιώργος Γεωργίου ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Μαγειρικές Τέχνες 0306
9 Δημήτρης Κασιουρή ΒΑ, ΜΒΑ Πλήρης Μαγειρικές Τέχνες 0205, 0305, 0405    
10 Σταύρος Ιερίδης ΒΑ, ΜΑ Μερική Ξενοδοχειακά 0303
11 Λοΐζος Σουρουππής ΒΑ, ΜΒΑ Μερική Ξενοδοχειακά 0304
12 Μάριος Σταυράκης ΒΑ, ΜΒΑ Μερική Διοίκηση Επιχειρήσεων 0301, 0302
Πάφος
1 Δρ. Μιχάλης Αναστασίου HND, BSc, MBA, DBA Πλήρης Ακαδημαϊκός Συντονιστής  
2 Μιχάλης Ταλιαδώρος ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0101
3 Μάριος Ευσταθίου ΒΑ Μερική Μαγειρικές Τέχνες 0105
4 Χριστάκης Χρίστου ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Διεύθυνση και Διοίκηση Ξενοδοχείων 0102
5 Κυριάκος Γεωργίου BSc, MSc Μερική Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 0104
6 Παναγιώτης Μαυρογένης ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Ξενοδοχειακή Διεύθυνση 0103
7 Νικόλας Λανίτης ΒΑ, ΜΑ Πλήρης Μαγειρικές Τέχνες 0205, 0305
8 Γαβριέλλα Γεωργίου ΒΑ Πλήρης Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική 0306
9 Χριστάκης Χρίστου ΒΑ, ΜΑ Μερική Ξενοδοχειακά 0201, 0202, 0303, 0304
10 Γιάννης Κουής BSc, MSc Μερική Ξενοδοχειακά / Διοίκηση 0203, 0204
11 Μικαέλλα Πιτσιλλίδου ΒΑ, ΜSc Μερική Διεύθυνση και Διοίκηση Ξενοδοχείων 0301, 0302, 0401, 0402
12 Μαρίνα Βασιλείου ΒΑ, ΜSc Μερική Ξενοδοχειακά / Διοίκηση 0403, 0404
  • 1
  • 2

Είσοδος (κινητές συσκευές)