CyGraduates πληροφορίες (εδώ) |
||
Συμπλήρωση ερωτηματολογίου (εδώ) |
COOK - Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές/τριες θα μπορούν να:- Αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες στις μαγειρικές τέχνες, τη διαχείριση της παραγωγής και της κουζίνας.
- Χειρίζονται με ασφάλεια τα τρόφιμα, αναπτύσσουν μενού και εφαρμόζουν τεχνικούς ελέγχους για την επιτυχή λειτουργία της κουζίνας.
- Εφαρμόζουν σωστά τις βασικές αρχές μαγειρέματος και παράγουν εδέσματα, λαμβάνοντας υπόψη την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα των υλικών, της διατροφής και της επιστήμης των τροφίμων.
- Εφαρμόζουν σημαντικές έννοιες και πρότυπα που σχετίζονται με την παραγωγή και τις υπηρεσίες τροφίμων.
- Προσαρμόζονται στη μεταβαλλόμενη φύση και στις ανάγκες της επισιτιστικής βιομηχανίας.