•  

    ΔΕΕΤΕ


    Για να συνδεθείτε στο Δίκτυο Επικοινωνίας με Εργοδότες/-τριες για Τεχνικά Επαγγέλματα πατήστε εδώ
  •  

    Ηλεκτρονική Μάθηση

    Για να συνδεθείτε με την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης Moodle των ΜΙΕΕΚ πατήστε εδώ

COOK - Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές/τριες θα μπορούν να:
  • Αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες στις μαγειρικές τέχνες, τη διαχείριση της παραγωγής και της κουζίνας.
  • Χειρίζονται με ασφάλεια τα τρόφιμα, αναπτύσσουν μενού και εφαρμόζουν τεχνικούς ελέγχους για την επιτυχή λειτουργία της κουζίνας.
  • Εφαρμόζουν σωστά τις βασικές αρχές μαγειρέματος και παράγουν εδέσματα, λαμβάνοντας υπόψη την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα των υλικών, της διατροφής και της επιστήμης των τροφίμων.
  • Εφαρμόζουν σημαντικές έννοιες και πρότυπα που σχετίζονται με την παραγωγή και τις υπηρεσίες τροφίμων.
  • Προσαρμόζονται στη μεταβαλλόμενη φύση και στις ανάγκες της επισιτιστικής βιομηχανίας.

Είσοδος (κινητές συσκευές)