REST - Προσδοκώμενα Μαθησιακά Αποτελέσματα

Κωδικός
Περιγραφή
 
Γνώση και Κατανόηση
LO: 01 Αναφέρουν τις επαγγελματικές γνώσεις στο γνωστικό αντικείμενο για την εφαρμογή των σωστών διαδικασιών, μεθόδων και τεχνικών στην παράθεση τροφίμων και ποτών.
LO: 02 Εξηγούν τις καλές πρακτικές κατά την παράθεση τροφίμων και ποτών.
LO: 03 Αναγνωρίζουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ποιότητας σε όλους τους πελάτες, ως επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
 
Τεχνικές Δεξιότητες
LO: 04 Αξιοποιούν τις επαγγελματικές ικανότητες και την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της παράθεσης των τροφίμων και ποτών σε εστιατόρια και μπαρ.
LO: 05 Λαμβάνουν αποφάσεις και επιλύουν προβλήματα, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές ιδέες, μεθόδους και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας υπηρεσιών.
LO: 06 Εφαρμόζουν επαγγελματικές δεξιότητες και καλλιεργούν ποιοτική κουλτούρα υπηρεσιών φιλοξενίας μέσα από τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα και την πρακτική κατάρτιση.
 
Επαγγελματικές Ικανότητες
LO: 07 Εφαρμόζουν επαγγελματικές δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την αφετηρία της σταδιοδρομίας τους στον κλάδο των μπαρ και εστιατορίων.
LO: 08 Συμμετέχουν στην απόκτηση πρακτικής και επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των μπαρ και εστιατορίων.
LO: 09 Ενθαρρύνουν την ποιοτική και επαγγελματική κουλτούρα φιλοξενίας και εξυπηρέτησης πελατών.

Είσοδος (κινητές συσκευές)