Εξάμηνο
|
Κωδικός Μαθήματος
|
Μάθημα
|
Αρχείο |
1
|
REST 0101 |
Υγιεινή Τροφίμων |
|
1
|
REST 0102 |
English for the Foodservice Industry I |
|
1
|
REST 0103 |
Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών |
|
1
|
REST 0104 |
Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια |
|
1
|
REST 0105 |
Βασικές Αρχές Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I |
|
1 |
REST 0106 |
Γευσιγνωσία Κρασιών και Ποτών |
|
2
|
REST 0201 |
Βασικές Αρχές Κοστολόγησης |
|
2
|
REST 0202 |
English for the Foodservice Industry II |
|
2
|
REST 0203 |
Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας |
|
2
|
REST 0204 |
Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου |
|
2
|
REST 0205 |
Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών Ι |
|
2 |
REST 0206 |
Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I |
|
2 |
REST 0207 |
Πρακτική Κατάρτιση Ι |
|
3
|
REST 0301 |
Επιχειρηματικότητα |
|
3
|
REST 0302 |
Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας |
|
3
|
REST 0303 |
Ασφάλεια Τροφίμων |
|
3
|
REST 0304 |
Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία |
|
3
|
REST 0305 |
Παραθέσεις Δεξιώσεων και Ειδικών Εκδηλώσεων |
|
3 |
REST 0306 |
Εισαγωγή στις Δεξιότητες Μπαρίστα |
|
4
|
REST 0401 |
Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες |
|
4
|
REST 0402 |
Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ |
|
4
|
REST 0403 |
Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου |
|
4
|
REST 0404 |
Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων |
|
4
|
REST 0405 |
Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών ΙΙ |
|
4 |
REST 0406 |
Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών ΙΙ |
|
4 |
REST 0407 |
Εισαγωγή στη Μιξολογία |
|
4 |
REST 0408 |
Πρακτική Κατάρτιση ΙΙ |
|