COOK - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας

Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας
Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Ώρες
ανά Εβδομάδα
Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος
(Θ) (Ε) (Θ) (Ε) (Θ) (Ε)
1 COOK 0101 Υγιεινή Τροφίμων 2   28   8%  
1 COOK 0102 Τεχνολογία Υλικών 2   28   8%  
1 COOK 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών 2   28   8%  
1 COOK 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια 2   28   8%  
1 COOK 0105 Μαγειρική Ι   15   210   68%
2 COOK 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης 2   28   8%  
2 COOK 0202 Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων 2   28   8%  
2 COOK 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας 2   28   8%  
2 COOK 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου 2   28   8%  
2 COOK 0205 Μαγειρική ΙΙ   15   210   68%
2 COOK 0206 Πρακτική Κατάρτιση Ι            
3 COOK 0301 Επιχειρηματικότητα 2   28   8%  
3 COOK 0302 Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας 2   28   8%  
3 COOK 0303 Ασφάλεια Τροφίμων 2   28   8%  
3 COOK 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία 2   28   8%  
3 COOK 0305 Μαγειρική ΙΙΙ   10   140   43%
3 COOK 0306 Εισαγωγή στην Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική   5   70   25%
4 COOK 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες 2   28   8%  
4 COOK 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ 2   28   8%  
4 COOK 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου 2   28   8%  
4 COOK 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων 2   28   8%  
4 COOK 0405 Μαγειρική ΙV   15   210   68%
4 COOK 0406 Πρακτική Κατάρτιση ΙΙ            

Είσοδος (κινητές συσκευές)