COOK - Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Μαθησιακοί Στόχοι του Προγράμματος:
Κωδικός Μαθησιακού Στόχου Περιγραφή Μαθησιακού Στόχου
  Γνώση και Κατανόηση
LO: 01 Κατανοούν επαγγελματικές έννοιες των μαγειρικών τεχνών.
LO: 02 Αναγνωρίζουν τεχνικές και δεξιότητες στην παραγωγή εδεσμάτων που ανταποκρίνονται στη θέση του επαγγελματία της πρώτης γραμμής.
LO: 03 Παράγουν και παραθέτουν εδέσματα σε διαφορετικό είδος επισιτιστικών επιχειρήσεων και πελατών.
LO: 04 Υιοθετολυν βασικές αρχές μαγειρικής και εφαρμόζοντας ποιοτικά κριτήρια.
LO: 05 Επιδεικνύουν πρακτική κατανόηση των θεμάτων που άπτονται της ανάπτυξης της βιομηχανίας τροφίμων.
  Τεχνικές Δεξιότητες
LO: 06 Αναπτύξουν επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία στην επισιτιστική βιομηχανία.
LO: 07 Εφαρμόζουν τη σωστή διαδικασία διαχείρισης τροφίμων σε μια επαγγελματική κουζίνα.
LO: 08 Κατανοούν την ιεράρχηση και την ακολουθία των υπηρεσιών σε εστιατόρια και επαγγελματικές κουζίνες.
LO:09 Αναπτύσσουν επαγγελματικές ιδέες, έννοιες και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας υπηρεσιών και παραγωγής εδεσμάτων.
LO: 10 Αξιοποιούν επαγγελματικές δεξιότητες και καλλιεργούν κουλτούρα εξυπηρέτησης πελατών.
LO: 11 Υιοθετούν καλές επαγγελματικές πρακτικές και τεχνικές για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής τροφίμων και των μεθόδων εξυπηρέτησης.
LO: 12 Εφαρμόζουν τη νέα μάθηση και αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που επηρεάζουν την εξυπηρέτηση των πελατών.
  Επαγγελματικές Ικανότητες
LO: 13 Αποκτήσουν, αναπτύξουν και εξασκήσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για το ξεκίνημα της καριέρας τους στην επισιτιστική βιομηχανία.
LO: 14 Ακολουθούν πιστά και εφαρμόζουν σωστά τις αρχές και τα ποιοτικά κριτήρια στην παρασκευή και παράθεση ζεστών ή κρύων εδεσμάτων.
LO: 15 Συνθέτουν την ακολουθία υπηρεσιών και τον ρόλο των λειτουργικών συστημάτων στην παραγωγή.
LO: 16 Βελτιώνουν την πρακτική ικανότητα τους στον τομέα των μαγειρικών τεχνών.
LO: 17 Διαμορφώνουν και καλλιεργούν επαγγελματική και ποιοτικά προσανατολισμένη κουλτούρα για την άριστης ποιότητας παραγωγή τροφίμων.
LO: 18 Αλληλοεπιδρούν με σεβασμό με διαφορετικούς ανθρώπους, ομάδες και πολιτισμούς για να επιτύχουν προσωπικούς, επαγγελματικούς ή επιχειρηματικούς στόχους στην επισιτιστική βιομηχανία.

Είσοδος (κινητές συσκευές)