Κατανοούν επαγγελματικές έννοιες των μαγειρικών τεχνών.
LO: 02
Αναγνωρίζουν τεχνικές και δεξιότητες στην παραγωγή εδεσμάτων που ανταποκρίνονται στη θέση του επαγγελματία της πρώτης γραμμής.
LO: 03
Παράγουν και παραθέτουν εδέσματα σε διαφορετικό είδος επισιτιστικών επιχειρήσεων και πελατών.
LO: 04
Υιοθετολυν βασικές αρχές μαγειρικής και εφαρμόζοντας ποιοτικά κριτήρια.
LO: 05
Επιδεικνύουν πρακτική κατανόηση των θεμάτων που άπτονται της ανάπτυξης της βιομηχανίας τροφίμων.
Τεχνικές Δεξιότητες
LO: 06
Αναπτύξουν επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία στην επισιτιστική βιομηχανία.
LO: 07
Εφαρμόζουν τη σωστή διαδικασία διαχείρισης τροφίμων σε μια επαγγελματική κουζίνα.
LO: 08
Κατανοούν την ιεράρχηση και την ακολουθία των υπηρεσιών σε εστιατόρια και επαγγελματικές κουζίνες.
LO:09
Αναπτύσσουν επαγγελματικές ιδέες, έννοιες και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας υπηρεσιών και παραγωγής εδεσμάτων.
LO: 10
Αξιοποιούν επαγγελματικές δεξιότητες και καλλιεργούν κουλτούρα εξυπηρέτησης πελατών.
LO: 11
Υιοθετούν καλές επαγγελματικές πρακτικές και τεχνικές για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής τροφίμων και των μεθόδων εξυπηρέτησης.
LO: 12
Εφαρμόζουν τη νέα μάθηση και αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που επηρεάζουν την εξυπηρέτηση των πελατών.
Επαγγελματικές Ικανότητες
LO: 13
Αποκτήσουν, αναπτύξουν και εξασκήσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για το ξεκίνημα της καριέρας τους στην επισιτιστική βιομηχανία.
LO: 14
Ακολουθούν πιστά και εφαρμόζουν σωστά τις αρχές και τα ποιοτικά κριτήρια στην παρασκευή και παράθεση ζεστών ή κρύων εδεσμάτων.
LO: 15
Συνθέτουν την ακολουθία υπηρεσιών και τον ρόλο των λειτουργικών συστημάτων στην παραγωγή.
LO: 16
Βελτιώνουν την πρακτική ικανότητα τους στον τομέα των μαγειρικών τεχνών.
LO: 17
Διαμορφώνουν και καλλιεργούν επαγγελματική και ποιοτικά προσανατολισμένη κουλτούρα για την άριστης ποιότητας παραγωγή τροφίμων.
LO: 18
Αλληλοεπιδρούν με σεβασμό με διαφορετικούς ανθρώπους, ομάδες και πολιτισμούς για να επιτύχουν προσωπικούς, επαγγελματικούς ή επιχειρηματικούς στόχους στην επισιτιστική βιομηχανία.